Har du brug for en murer?

Hos os får du solidt murerarbejde

Skal du have renoveret et murværk? Arbejdet med at renovere kan være en besværlig proces, der kræver mange håndværkere. Overlad arbejdet til Team Håndværk V/Flemming Retslov, så ordner vi det for dig til en god pris.

Vores kunder spænder fra privatpersoner over andelsboligforeninger og erhvervskunder. Hvis du har brug for en professionel murer, så kontakt os – vi kører ud til kunder på Sjælland, herunder bl.a. Hvidovre, Glostrup og Rødovre.

Vores murer står til tjeneste

Team Håndværk V/Flemming Retslov er en entreprenør, der bl.a. tilbyder dig at skabe det store overblik og sende de rigtige håndværkere, når det er nødvendigt for projektet. Hvis du f.eks. har behov for at lave ombygninger i dit erhvervsbyggeri, kan vi springe til med erfarne murer.

Under arbejdet med større byggeprojekter kan der let opstå et behov for at lave justeringer – og det kan vi hurtigt sætte i værk. Alt, hvad du skal gøre, er at beslutte, hvad du skal have lavet, så styrer vi projektet fra A-Å.

Vi står klar med et tilbud

Folk spørger ofte, hvilke priser en bygge- og anlægsvirksomhed tager for arbejdet. I Team Håndværk v/Flemming Retslov svarer vi, at det ikke er en billig, men rimelig pris i forhold til kvaliteten af vores arbejde. Vi giver typisk en fast pris til at starte med – så slipper du for at bekymre dig om prisstigninger ved ændringer i byggeriet. Desuden kan vi også være behjælpelige med anlægsarbejde og kloakservice

Kontakt os endelig, hvis du har brug for en murer, så vender vi hurtigt tilbage med et godt tilbud.

Kontakt os i dag

​Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for et ​uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Team Håndværk​

Entreprenør Håndværkerforsyning

Kontakt os

Team Håndværk v/Flemming Retslov

Valseholmen 18, 1, 2650 Hvidovre

Telefon: 61 78 36 03

E-mail: thentfor@gmail.com