Vi sikrer dig god kloakservice

Alle byggerier kræver kloakarbejde

I et hvert byggeri skal der være kloakering af god kvalitet – og med større byggerier er det nødvendigt med løbende kloakservice.

Team Håndværk v/Flemming Retslov yder god service, når toilettet driller, kloakkerne stopper til, eller der er brug for slamsugning.

Vores entreprenørvirksomhed kører ud til kunder på Sjælland – det gælder især i Glostrup, Hvidovre og Rødovre.

Fra kloakering til kloakservice

Som bekendt er det nødvendigt at tage hensyn til dræning og kloakarbejde, når man indleder gravearbejde til et større byggeri. Hos Team Håndværk v/Flemming Retslov kan vi med stolthed sige, at vi kan byde ind med hvilken som helst faggruppe i vores entreprenørvirksomhed. Vi kan således både lægge kloakrør – og yde en solid kloakservice, når toiletterne sætter ud under en fest. Alt sammen til en rimelig pris.

Vi garanterer tilfredshed med vores service

I Team Håndværk v/Flemming Retslov sætter vi en ære i at lave et godt stykke arbejde, som du kan være 100 % tilfreds med. Vi lægger vægt på at leve op til vores aftaler – og hvis du har brug for at få lavet kloakservice, går vi derfor ikke, før problemet er løst.

Hvis opgaven er at hjælpe festglade mennesker med at få toilettet til at virke, så går vi til opgaven med krum hals, indtil toilettet makker ret.

Giv os et kald, så ser vi på opgaven – stor som lille – og giver dig et godt tilbud. Med vores hjælp behøver du ikke at bekymre dig om processen. Vi tager os af det hele fra start til slut.

Kontakt os i dag

​Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for et ​uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Team Håndværk​

Entreprenør Håndværkerforsyning

Kontakt os

Team Håndværk v/Flemming Retslov

Valseholmen 18, 1, 2650 Hvidovre

Telefon: 61 78 36 03

E-mail: thentfor@gmail.com