Hos os får du lavet dit anlægsarbejde

Vi laver opgaver over og under jorden

Har du brug for at få renoveret parkeringskælderen til din virksomhed? Team Håndværk v/Flemming Retslov er en bygge- og anlægsvirksomhed, der løser et væld af opgaver. Over såvel som under jorden. Vi laver anlægsarbejde på Sjælland for kunder i det private såvel som erhverv – herunder især i Rødovre, Glostrup og Hvidovre.

Få anlægsarbejde af høj kvalitet

Som bekendt er anlægsarbejde byggearbejde, der foregår i terrænet – om det er på jorden eller i jorden. Hos Team Håndværk v/Flemming Retslov kan vi mønstre fagfolk inden for alle grene af anlægsarbejde. Har du brug for at renovere din oversvømmede parkeringskælder, kan vi hyre dræningsarbejdere, kloakfolk– og vel sagtens også murere til en begyndelse.

Vi lytter til dine ønsker og hyrer de rette folk til at lave anlægsarbejde, som du kan være tilfreds med.

Vi skræddersyr løsninger og priser

At få renoveret en oversvømmet kælder kan være en peberet omgang. I vores virksomhed giver vi en fast pris fra starten. På den måde behøver du ikke at frygte, at der pludselig kommer ekstra regninger. Prisen varierer fra opgave til opgave, men kontakt os endelig, så kan vi lave et tilbud, der er skræddersyet til dig.

Kontakt os i dag

​Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for et ​uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Team Håndværk​

Entreprenør Håndværkerforsyning

Kontakt os

Team Håndværk v/Flemming Retslov

Valseholmen 18, 1, 2650 Hvidovre

Telefon: 61 78 36 03

E-mail: thentfor@gmail.com